About

GRACE HOME KÜLDETÉS
Célunk, hogy megismerd, Isten milyennek lát
AZ ÜZENET

Küldetésünk, hogy bemutassuk Isten valódi feltétel nélküli elfogadó szeretetét és megváltását a kegyelem által. Célunk, hogy közérthetően, modern kommunikációs eszközök és megjelenési formák által hirdessük az evangélium üzenetét.

IDENTITÁS

Hisszük azt, hogy Isten helyre akarja állítani a képet, amit alkottunk róla. Küldetésünk, hogy megértsük, hogy az üdvösségünk és a megszentelődésünk Isten jóságából, kegyelemből van, nem pedig jó cselekedetek vagy a törvény betartása által.

A SZENT SZELLEM EREJE

Feladatunk, hogy Jézus példáját kövessük. Jézus szerte járt és jót tett, majd amikor elment megígérte a Szent Szellemet, amely minden Jézusban hívő emberben benne él. Célunk, hogy hitelesen mutassuk be a Szent Szellem ajándékainak működését a gyülekezetben.

KOMMUNIKÁCIÓ

Hisszük, hogy Isten azzal a feladattal bízott meg bennünkek, hogy bemutassuk azt a szabadságot és örömet amelyet a vele való személyes kapcsolatban meg lehet élni. Jézus az emberek számára közérthető példákkal beszélt Isten országáról, ezért mi is fontosnak tartjuk, hogy Istent modern és közérthető módon mutassuk be.

TEHETSÉG

A tehetséget Isten adta minden ember számára. Hiszünk abban, hogy a tehetséged az amivel Istent szolgálhatod, ezért mindenkit támogatunk abban, hogy ami az elhívása és a tehetsége, abban kiteljesedjen és ezzel építse Isten országát.

KÜLDETÉSI TERÜLET

Küldetésünk, hogy ezt az üzenetet hirdessük a Budapesten élő emberek számára. Ez az üzenet az, amely képes változást hozni az emberek életében, ezért hisszük, hogy ezáltal Isten meg fogja változtatni a várost, majd a nemzetet és ezt követően a Közép- Kelet Európai régiót.